Jag behöver köpa eller hyra flyttkartonger i Stockholm!

Posted by Admin

Hjälp mig! Det börjar bli dags nu och jag är i stort behov av att hitta någonstans där jag kan hyra flyttkartonger i Stockholm. Jag flyttar om tre dagar och även om jag trodde att jag har gott om tid på mig så har dagarna bara flugit förbi och nu sitter jag här, i ett hav bland kläder och prylar. Tanken var att anställa en flyttfirma men eftersom vi har fått hjälp med de större möblerna är det nu mest kläder och annat smått som behöver packas ner i flyttkartonger.

Vi ska iväg till en livsmedelsbutik och fråga om de har bananlådor man kan få/köpa. Alternativt köpa stora sopsäckar och packa de fulla.

Är dock väldigt förväntansfull inför flytten och den nya bostaden. Sen är det väldigt skönt att slippa flyttstäda så vi har hyrt en städfirma som kommer att komma hit efter flytten. J

 

Önska oss lycka till!

Currently rated 2.3 by 17 people

  • Currently 2,294118/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Posted on: 2016-12-30 at 12:14
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Comments (0) | Post RSSRSS comment feed

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

den 28 maj 2018 09:42