Ett oväntat inköp av mobilskal

Posted by andreas
"Ajdå" tänkte jag i samma stund som min iPhone 5s stöp i asfalten. Den korta luftfärden från min missade ficka till marken kändes som flera sekunder längre än vad den i verkligenheten var, och långt innan den sköra iPhonen och den svarta, hårda asfalten mötte varandra förstod jag vart detta skulle leda. Sagt och hänt, sekunden senare var min iPhones skärm lika sprucken som rösten hos en 15-åring i målbrottet. Typiskt, jag som länge har varit medlem i den exklusiva klubben av personer som aldrig har spräckt en iPhone tidigare trots att jag genom åren ägt ett flertal. Men givetvis, Apple-nörd som jag är, kan jag inte gå runt med en krackelerad skärm så samma dag så kollade jag upp det närmsta och billigaste stället där jag kunde få den reparerad med ett nytt glas. Jag hittade att det finns flera ställen i stan och prisskillnaden var liten. Så jag precis påväg att ge mig av, men ju mer jag tänkte på det desto mer spekulerade jag i att detta måste vara ödet och att det är någon högre makt som säger till mig att jag borde köpa en iPhone 6. Så nu sitter jag här med en 6a i handen, och är mer än nöjd. Givetvis köpte jag diverse mobilskal och skydd till min nya skönhet, allt för att iPhonen och asfalten inte skall "gå hela vägen" om de skulle mötes i en kärleksfull krock igen.         

Currently rated 3.0 by 5 people

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Posted on: 2015-06-29 at 15:16
Tags: iphonereparation, iphone, mobil, bytaglas
Categories: Apple | iPhone
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Comments (0) | Post RSSRSS comment feed