iTunes via 3G

Posted by andreas

Enligt mobil.se, kan man nu komma åt sina iTunes från sin iPhone även genom 3G-anslutning. Detta har tidigare enbart varit möjligt med hjälp av WLAN. 3G-överföringen öppnar upp för nya, stora möjligheter för den som vill åtnjuta sin musiksamling även från längre sträckor från sin Mac (eller PC), då WLAN:ets räckvidd ju är ganska begränsad

Apple meddelar även att DRM-skyddas tas bort från all musik i Itunes Store, vilket gör att man fritt kan kopiera musik som man har köpt. Vill man föra över musiken till en annan typ av mobiltelefon eller mediespelare, går detta därför också bra.

Currently rated 3.5 by 8 people

 • Currently 3,5/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Posted on: 2009-02-24 at 14:21
Tags: itunes, 3g, wlan
Categories: Mac
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Comments (0) | Post RSSRSS comment feed

iPhone som spelkonsol

Posted by andreas

Som alla vet är iPhone inte bara en mycket kompetent mobiltelefon, den fungerar även väldigt bra som portabel spelkonsol. Styrningen är rörelsekänslig likt på Nintendos Wii, med skillnaden att du här istället vänder och vrider på mobilen istället för en separat fjärrkontroll som på den stationära konsolen.

Kolla in klippet nedan, där YouTube-profilen Chris Pirillo lirar ny-gamla racingspelet Days of ThunderiPhone. Kontrollen verkar mycket responsiv och smidig. Bilspel passar ju också väldigt väl för den här typen av spelkontroll, då få knappar behöver användas.

Om iPhone kan ta sig in i striden om de portabla tv-spelarna, mot Nintendo DS och Sony PSP återstår att se. Om luren sjunker i pris efter hand är detta nog ingen omöjlighet!

Currently rated 3.8 by 8 people

 • Currently 3,75/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Posted on: 2009-02-24 at 13:57
Tags: iphone, spel, bilar, racing
Categories: iPhone | spel
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Comments (0) | Post RSSRSS comment feed